Tisztelt Ügyfeleink!

A járvány enyhülésének következtében 2020.07.06-i (hétfő) nappal az UV Zrt. ügyfélszolgálata visszaáll a régi ügyfélfogadási rendre:

  • Hétfő: 13:00-17:30
  • Kedd: -
  • Szerda: 8:15-15:00
  • Csütörtök: -
  • Péntek: 8:15-11:30

A személyes ügyfélfogadás alatt az ügyféltérben egyszerre az ügyintézőkkel megegyező számú ügyfél tartózkodhat. Várakozásra az épület előtt van lehetőség. Az ügyféltérbe kizárólag kézfertőtlenítés után, maszkban léphetnek be. Kérjük az ügyféltérben csak az ügyintézéssel érintett személyek legyenek jelen.

A zökkenőmentes ügyintézés érdekében a szerződés aláírásra kizárólag telefonon előre egyeztetett időpontban van lehetőség.

Kérjük Önöket, ügyinzézés céljából, amennyiben tehetik, telefonon, illetve e-mailben lépjenek kapcsolatba velünk.

06-70-5001018, 06-70-5001024, 06-70-5001250, info@uvzrt.hu

Segítségüket és megértésüket köszönjük:

UV Zrt.

Újpesti Vagyonkezelő Zrt.
Keresés

UV Zrt. arculatváltás

Tisztelt Bérlőnk!

25 évvel ezelőtt, amikor megalakult az Újpesti Vagyonkezelő Zrt. még nem voltunk ennyire sokrétűek, mint most. Az elmúlt időszakban használt logónkban felismerhető kulcs forma jól tükrözte fő tevékenységünket, mely a lakás- és egyéb bérlemények kezelésére, karbantartására vonatkozott. Mára cégünk tevékenységi köre jóval szerteágazóbb lett, számos új feladatkörrel bővültünk az évek során, például üzemeltetünk sport és szabadidős tevékenységeket ellátó létesítményeket, egészségügyi intézmények zavartalan működését biztosítjuk, ügyfélfogadási rendszert alakítottunk ki, értékesítünk óriásplakát reklámfelületeket.

2017-től jelentős feladattal bővül portfóliónk, ettől az időponttól Társaságunk felelősségi körébe kerül az új építésű Újpesti Piac és Vásárcsarnok hasznosítása és üzemeltetése, továbbá az Újpesti Kulturális Központ működési feltételeinek biztosítása is.

Fontosnak tartottuk, hogy cégünk jelenlegi arculata változáson menjen keresztül. Megújult weboldalunkon már láthatja új logónkat, melyben a kerületi színek, Újpest színei köszönnek vissza.

Az új logóval április hónaptól kezdődően már találkozhat az UV Zrt. irodaházában kihelyezve, az általunk postai úton megküldött számlák borítékain, levélpapírunkon, névjegykártyánkon, illetve egyéb dokumentumokon elhelyezve.

Üdvözlettel:

UV Újpesti Vagyonkezelő Zrt.