Tisztelt Ügyfeleink!

A járvány terjedésének következtében 2020.10.01-i hatállyal az UV Zrt. ügyfélszolgálata az alábbi ügyfélfogadási rendben lesz nyitva:

Szerda: 8:15-16:30

A személyes ügyfélfogadás alatt az ügyféltérben egyszerre az ügyintézőkkel megegyező számú ügyfél tartózkodhat. Várakozásra az épület előtt van lehetőség. Az ügyféltérbe kizárólag kézfertőtlenítés után, maszkban léphetnek be. Kérjük az ügyféltérben csak az ügyintézéssel érintett személyek legyenek jelen.

A zökkenőmentes ügyintézés érdekében a szerződés aláírásra kizárólag telefonon előre egyeztetett időpontban van lehetőség a többi munkanap egyikén.

Személyes befizetés helyett, kérjük, amennyiben módjukban áll, számlájukat átutalással egyenlítsék ki.

Jogosult megnevezése: UV Újpesti Vagyonkezelő Zrt.
Jogosult számlaszáma: 12010422-00251492-00100000
Közlemény: Az Ön ügyfél azonosítója (Számlán szereplő 8 karakter hosszú vevő azonosító)

Kérjük Önöket, ügyinzézés céljából, amennyiben tehetik, telefonon, illetve e-mailben lépjenek kapcsolatba velünk.

06-70-5001018, 06-70-5001024, 06-70-5001250, info@uvzrt.hu

Segítségüket és megértésüket köszönjük:

UV Zrt.

Újpesti Vagyonkezelő Zrt.
Keresés

Díjak

2015

Díjak

Nemzeti Tanúsító Védjegy 4 csillagos uszoda besorolás

A Nemzetgazdasági Minisztérium a Fürdők Nemzeti Tanúsító Védjegy használatára vonatkozó jogosultsággal rendelkező fürdőnek minősítette a Halassy Olivér Sportközpont Városi Uszoda Újpest intézményt.


2014

Magyar Fürdőszövetség Tanúsítvány 4 csillagos uszoda minősítés

A Magyar Fürdőszövetség Minősítő Rendszere alapján elvégzett minősítési vizsgálat során a Halassy Olivér Városi Uszoda Újpest uszoda kategóriában 4 csillagos minősítést ért el.

Díjak

Díjak


2014

Építőipari Nívódíj Sport és Szabadidőlétesítmények kategóriában

Újpest igazi zöld övezetében került sor a Halassy Olivér Városi Uszoda Építőipari Nívódíját hirdető tábla ünnepélyes felavatására. A 2014 évben elnyert rangos elismerésnél bizonyára érvényesült az „Együtt Újpestért” összefogás mottója is.

Díjak

Az ünnepségre megjelenteket Mogyorósi Ferenc üdvözölte az intézmény képviseletében. Az ünnepi beszédek és tábla leleplezés során elismerések és köszönő szavak hangzottak el: Wintermantel Zsolt Újpest Önkormányzatának Polgármesterétől, Gebe Zoltántól, a kivitelezői konzorcium ügyvezető igazgatójától, Építőipari Mesterdíj Alapítvány részéről Matuz Gézától, aki egyben a Magyar Épületgépészeti Koordinációs Szövetséget is képviselte.

Díjak

Díjak

 


2013

Budapest Főváros Közgyűlése az UV Újpesti Vagyonkezelő Zrt. által üzemeltett Tarzan™ Park részére Budapest Márka elismerő címet adományozott Magyarország legnagyobb szabadtéri, tematikus játszóparkja magas színvonalú szolgáltatásainak elismeréséül.

Díjak

Budapest, 2013. december 11.